Çantalar olmazsa olmazlarımız. İçine dünyaları sığdırdığımız ayrılmaz parçamız desek yeridir. Bir stili çantadan başka ne tamamlayabilir ki? Klasik ve zamansız parçaların dışında her sezon öne çıkan farklı tasarımlar da gardıroplarımızda yerlerini alıyorlar. Kocaman omuz çantalarından içine ancak bir ruj sığabilecek kadar küçük çantalara, dikkat çekici metalik renklerden spor modellere kadar birçok tasarım bu sezonun gözdesi. Gelin bu çantaları yakından inceleyelim.

Ellerinizi Serbest Bırakın

Bel çantaları son birkaç sezondur moda dünyasına muhteşem bir geri dönüş yaptı. Kullanımı kolay ve oldukça da rahat bir model. Klasik modellerden daha şık modellere birçok seçeneğe sahip bu çantalar her kombine ayak uydurmayı başarıyor. Ellerinizi serbest bırakacağınız bu modelleri taşıması da oldukça kolay. Bunların dışında omuzlara yük bindirmemesi, ne zaman istersek elimizin altında olması ve ideal boyutuyla da çok pratikler.

Mikro Tatlılık

Mini minnacık çantalar, kullanması zor ama bir o kadar da tatlı. Genelde kullanışlı hale getiridirler. “Bunun içine ne sığdırabilirim ki?” dediğinizi duyar gibiyim. Bu çantaların içine temel eşyalarınızı ve belki de yalnızca bir adet rujunuzu veya anahtarınızı sığdırabilirsiniz. İçleri tıka basa doldurulan büyük çantalardan sonra, küçük boylara biraz zor alışılacağa benziyor.

Zincir Detaylar

Zincir detaylara veya askıya sahip çanta modelleri klasik tercihlerden. Kalın veya ince zincirler sezon modellerinin vazgeçilmez detaylarından. Kombininize farklı bir hava katacak olan zincir detaylı çantalarla oldukça havalı görüneceğiniz garanti. Bu modelleri gündüzden geceye rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

İddianı Göster

Evet, biraz da ışıldama zamanı. Eskiden sadece özel davetlerde kullandığımız metalik renklerdeki çantalar artık sokaklara indi. İddialı bu renkler hayatımıza ışık hızıyla girmeye devam ediyor. Partilerde, davetlerde ve sokaklarda size eşlik edecek bu parçalar günlük stilinizi de hareketlendirecek. Lame ve dore renklerin dışında renkli metalik parçalar da oldukça revaçta.

Jumbo Boy Rahatlığı

Sonbahar/ kış koleksiyonlarının popüler çanta modellerinden biri de ekstra ekstra büyük omuz çantaları. İster işe giderken ister arkadaşlarınızla buluştuğunuzda kullanacağınız ve içine dünyaları sığdırabileceğiniz bu modeller günlük stilinizin bir parçası olacak.